Revit 2014LT and 2014 compatibility?

For Revit users

Moderators: Tim Waldock, monumentum, Toby Maple

Revit 2014LT and 2014 compatibility?

Postby HK_GTA » 18 Oct 2013, 11:52

Greetings,

We have just rolled out Revit 2014 on a few workstations within the office. There are some LT licences installed for some staff.

Are the two compatible to any degree? I had a someone link my host file into a file and it resulted in the host file getting corrupted. Did a recovery from a back up and now it appears to be fine.

Any help would be appreciated.

Cheers
HK_GTA
Quiet member
 
Posts: 3
Joined: 16 Oct 2013, 10:12
Real Name: Hermann Keller
Company: Giles Tribe Architects
When did you start to use Revit?: v8.1 2005

Re: Revit 2014LT and 2014 compatibility?

Postby dany500 » 16 Oct 2014, 18:17

Yes they are compatible .
We are the pioneers in providing 350-029 questions toefl and SAP exams with 100% exam pass guarantee.
dany500
Quiet member
 
Posts: 1
Joined: 16 Oct 2014, 18:13
Real Name: dany brown
Company: dany industries
When did you start to use Revit?: v4.5 2002


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron